Delen is  ...

 

Wanneer jullie zwanger zijn of net bent bevallen zijn van een kindje met Downsyndroom, kan dit een behoorlijke impact hebben. Je verwachtingen van de toekomst voor je kindje en je gezin stel je bij. Maar wat zijn die verwachtingen dan eigenlijk? Vaak zal je als eerste alle zware, negatieve geluiden horen, welke zorg een kindje met Downsyndroom met zich mee brengt, welke beperkingen er zullen zijn, wat hij/zij allemaal niet zal kunnen... Na de diagnose begint een zoektocht naar goede informatie, een zoektocht naar ervaringsverhalen en een zoektocht naar mogelijkheden.  Het theekransje van Huppeteam schenkt aandacht. Het brengt jou met andere (aanstaande) mama's samen, biedt ruimte om ervaringen, kennis, zorgen, dromen en wensen te delen en het theekransje kan je op weg helpen met de verschillende mogelijkheden in deze nieuwe wereld van zorg,- en hulpverlening en onderwijs.

 

Ik hoor van veel ouders van inmiddels wat oudere kinderen met Downsyndroom vaak; "Het te horen krijgen van de diagnose is het ergste, daarna valt het allemaal mee."  Want wat zijn er veel mogelijkheden, sterke, mooie en positieve kanten van kinderen met Downsyndroom

"Tijdens dit theekransje is er aandacht voor jou als aanstaande moeder van een prachtig mensje met Downsyndroom of voor jou, mama van een prachtige baby, dreumes of peuter met Downsyndroom. Om ervoor te zorgen dat je echt even 'jij-tijd' hebt, zijn de theekransjes zonder de kindjes.

 

Theekransje

Theekransje is een Landelijke Community van gecertificeerde professionals die werken volgens de officiële Theekransjes Methode, deze is ontstaan in en ontwikkeld door Coachingspraktijk FiederElske.

Theekransjes hebben een positieve invloed op:

  • het leefplezier
  • de persoonlijke ontwikkeling
  • het sociaal- emotionele welzijn van onze deelnemers

Wij hebben van onze Theekransje nog iets veel mooiers gemaakt! De definitie die wij aan onze Theekransje hebben gegeven is de volgende:

 “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”

 

Heerlijk kletsen met elkaar, ervaringen, verhalen, zorgen, dromen en wensen uitwisselen met andere (aanstaande) D-mama's. Voor de liefhebber zal er een creatieve activiteit zijn.

En Ja! Uiteraard is er heerlijke thee bij een theekransje. High Tea & Pie zorgt voor heerlijke hartige en zoete high-tea hapjes.

 

Aanmelden

Aanmelden doe je door je gegevens te mailen naar marinda.tempelaars@huppeteam.nl

Je ontvangst daarna per mail de factuur. Na betaling van de factuur is jouw plaatsje aan de theekransjestafel gereserveerd!

De kosten voor het theekransje zijn €35,-